Nieuwe schilderijen etc.

Er zijn weer nieuwe schilderijen toegevoegd. In Appingedam zijn ook weer nieuwe schilderijen te zien.

Inmiddels ben ik lid geworden van de TSR in Roden. Dit om onder de mensen te blijven ipv alleen in het atelier. Ook ben ik toegelaten aan het kunstenaarsgenootschap VERKUNO welke professionele kunstenaars heeft uit de gemeente Noordenveld.

In de galerie K38 in Roden zal regelmatig werk van mij te zien zijn.

HUP WEER AAN HET WERK

Eindelijk is de verhuizing naar Roderwolde achter de rug. We zijn heel blij met onze nieuwe plek. Mijn atelier is op de begane grond en is ruimer. Ik ben ook al aan het schilderen maar er moet nog wat met de verlichting en de opslag van schilderijen die af zijn. Kortom genoeg te doen maar de energie stroomt weer.

Verhuizing

Het is al een tijd stil op mijn website. Dat komt omdat we midden in een langdurige verhuizing zitten. De verhuizing naar Roderwolde kan nog niet plaatsvinden omdat de pastorie aldaar nog niet klaar is. Op 3 september a.s. hopen wij dat de verhuizing eindelijk kan plaatsvinden.

Expositie in het Hilton in Parijs

Een aantal schilderijen zijn inĀ  Hilton Parijs.
Ze hangen op bij Hilton Meetings op de eerste etage (toegang tot het dakterras, entree zwembad, sportcenter en waar wij vaak onze openingen hebben). Dit deel wordt veelal door bedrijven afgehuurd voor congressen, recepties en bijeenkomsten.
Onderstaand een indruk van de expositie

Expo Hilton Parijs

Expo Hilton Parijs
Expo Hilton Parijs
Expo Hilton Parijs
Expo Hilton Parijs
Expo Hilton Parijs
Expo Hilton Parijs
Expo Hilton Parijs Expo Hilton Parijs Expo Hilton Parijs Expo Hilton Parijs Expo Hilton Parijs Expo Hilton Parijs